Luminița Ionel

Luminița Ionel

Vezi toate cursurile

Cariera mea este construită pe o bază solidă ce constă într-o combinație imbatabilă de ambiție, putere de sacrificiu și talent și este dovada clară că oricine își dorește cu adevărat, reușește.
Deși drumul către succes nu este unul lin și facil, dorința de a evolua și pasiunea pentru ceea ce fac au fost mereu mai presus, și în fața acestora, orice provocare și orice obstacol au devenit irelevante. Chiar și munții se dau la o parte din fața celui hotărât să răzbească!

Doresc să îți dezvălui un lucru foarte important: nu-ți promit că va fi ușor pe drumul pe care urmează să pornești, dar îți promit că va deveni ușor treptat și în timp vei avea parte de satisfacții și împlinire în plan profesional și nu numai! Prin disciplină, exercițiu și perseverență vei reuși, iar eu îți voi fi alături să îți ghidez pașii, te voi îndruma și mă voi bucura alături de tine atunci când vei ajunge departe! Voi fi în urma pașilor tăi, observându-te, iar atunci când va fi momentul, și vei fi sigură de puterea aripilor tale îți voi da curajul să zbori către cariera ta de succes și viața ta de vis! Povestea continuă…

Aighiul Omer

Aighiul Omer

Vezi toate cursurile

Bună! Numele meu este Aighiul Omer și am 27 ani. Sunt o persoană calmă, răbdătoare și atentă la detalii. 

   Am absolvit facultatea de farmacie dar nu lucrez în domeniu deoarece în timpul practicii în farmacie mi-am dat seama că nu e ceea ce îmi doresc să fac restul vieții. 
   În anul 2019 m-am înscris la primul curs de manichiură. La o lună distanță am descoperit-o pe Lumi și m-am înscris să repet cursul de bază, deoarece primul curs l-am făcut în altă parte și mi-am dat seama ca nu a fost ce trebuie. 
   Anul 2020 începe cu dreptul și primul curs cu Lumi. De aici începe adevărata mea poveste…După pandemie m-am angajat în salonul ei, am participat la toate cursurile de perfecționare, iar de la sfârșitul anului 2022 sunt trainer al academiei LNB. 
   Sfatul meu este să vă alegeți cu mare grijă școala când căutați un curs de manichiură. Trainerul să fie dedicat, totul să fie curat, sterilizat și materiale de cea mai bună calitate.

Diana Frîncu

Diana Frîncu

Vezi toate cursurile

Bună !Numele meu este Diana Frincu, sunt trainer in cadrul Academiei LNB Constanta de 2 ani și activez in domeniul unghiilor tehnice de 10 ani. 

   Activitatea mea in acest domeniu a început în anul 2014 , pe atunci informațiile nu erau la tot pasul , urmând ca în anul 2018 sa particip la  primul curs de baza . In acel curs nu am descoperit doar informații noi și valoroase , ci și  mentorul și exemplul meu in viața,  Master Trainerul International Ionel Luminița. Din acel an nu am mai ținut cont de numărul cursurilor urmare, doar mi-am dorit să evoluez cat mai mult, ajung ulterior în anul 2022 să devin trainer.
   Iubesc ceea ce fac și îmi doresc din tot sufletul sa pot transmite mai departe tot ceea ce am învățat eu de-a lungul anilor , să insuflu aceeași dragoste și pasiune pentru unghiuțele tehnice.
  Faptul că alegi sa treci pragul cursurilor susținute de mine, nu mă face decât să mă bucure și să îmi umple inima de mândrie pentru simplu fapt că voi contribui la  dezvoltarea ta profesionala.Nu îți promit că va fi o meserie ușoară , dar îți promit că iti voi ghida fiecare pas asemenea unei mame ce își ghidează propriul copil și te voi face să lași deoparte toate fricile și temerile.

Mădălina Bucur

Mădălina Bucur

Vezi toate cursurile

Buna, numele meu este Madalina Bucur, sunt trainer in cadrul academiei LNB Training Center din Bucuresti, am varsta 31 de ani si o activitate in domeniul unghiilor tehnice de 16 ani.

Incep prin a-ti impartasii ca inca de la inceputul acestui lung drum pe care am pasit inca de la o vârstă fragedă  mi-am dorit sa devin trainer , dar nu cu orice pret  ! De aceea spun ca am parcurs un drum lung fara a ma grabi si dandu-mi mie timp si rabdare sa pot intelege care sunt pasii pe care eu trebuie sa ii urmez pentru a putea transmite o informatie corecta ! In cadrul  academiei LNB la cursurile mele vei invata sa pui pret, inainte de orice, pe sanatatea, naturaletea si finetea unghiilor. Te intrebi cum voi face asta? Dezvaluindu-ti si tie tehnicile Master Trainerului Ionel luminita, de care eu m-am îndrăgostit 

Nu iti voi promite ca parcursul tau va fii unul usor insa iti pot promite ca te voi intampina cu toata rabdarea pe care candva mi-am oferit-o mie si iti voi supraveghea atent fiecare pas ajutându-te sa iti corectezi fiecare greșeală